Известие

Collapse
No announcement yet.

смяна на прОжини странен шум

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• смяна на прОжини странен шум

Здр колеги...значи проблема е следния аз го имам от мн време но вече ми писна..сменил сам всичко по ходовата част...от както сложих червени прожини на обикновен стандартен амортисиор взе да се чува удряне на желязо все едно намотка в намотка се удрят прожините...незнам немога да си го обесня какъв е проблема...може би ми требват спортни амортисиори???иначе моите амортисиори са без забележка....прожините са монтирани без проблем прибрани са,тампоните на макф. са идеални просто е без забележка всичко.....????
    Сега:Fiat Punto GT 1.4 turbo 136HP + Chip
    Преди:Alfa Romeo 145 1.6 16v 120HP

Май шоковите тампони са ти отишли и чука буталото на амортисьора.По- дълъг е!
    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

сменил сам ги и тях за да даржат стержена горе но уви няма резултат..мисля да скася малко стержена на амортисьора на стругар може и да се оправи???

Comment

Ма ти си го казал в ника си! Луд алфист.Дерзай и казвай какво си направил.Винаги сме насреща.С бира(от тебе),мезе от мене илиот останалите,абе наздраве!
        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

пружината кадето ляга доло на макферсона..между 1 първа и втора намотка сложих гумена подлошка и проблема е решен......

Comment

Working...
          X